Ajankohtaista

Cervi laajentaa olosuhdetekniikan tarjontaa – Energiatalo Järvi Oy liittyy Cervi-konserniin

Energiatalo Järvi - Part of Cervi Group

Ilmanvaihtoon, jäähdytykseen ja lämmitykseen erikoistunut Cervi ja Varsinais-Suomessa toimiva Energiatalo Järvi Oy ovat solmineet sopimuksen liittymisestä Cervi-konserniin. Yrityskauppa on Cerville jo kolmas tänä vuonna ja osa strategian mukaista kasvua. Samalla Cervi-konserni laajentaa olosuhdetekniikan tarjontaa lämpöpumppuratkaisujen sekä uutena myös aurinkoenergiajärjestelmien osalta.

Energiatalo Järvi Oy on vahva toimija Salon ja Turun talousalueilla, tarjoten etenkin lämpöpumpputeknologiaan perustuvia lämmitysratkaisuja ja aurinkoenergiajärjestelmiä.

– Yhteiskunnalla on vahva pyrkimys kohti puhtaampaa energiaa ja pois fossiilisista polttoaineista. Kiinteistöjen osalta lähtökohtana tässä ovat ilmanvaihto ja lämmitys ja niiden energiatehokkuuden ja samalla olosuhdetekniikan parantaminen, kertoo Petri Valve Cervin toimitusjohtaja.

– Energiatalo Järven mukaantulo täydentää Cervin erikoisasiantuntijuutta etenkin lämmityksen ja energiatehokkuuden osalta. Eri teknologioiden tuomia mahdollisuuksia on paljon, ja nämä järjestelyt parantavat maailman tilaa. Tunnistamme, että olemme oikeaan aikaan liikkeellä.

Samaa mieltä on Energiatalo Järvi Oy:n toimitusjohtaja Ari Järvi.
– Ilmastotavoitteet ja energian hinta ovat herättäneet markkinat, ja yhdessä meillä on paljon annettavaa kiinteistökannalle. Yhdistymisemme tuo konserniin myös asioita, joita Cervillä ei vielä ole ollut. Esimerkiksi aurinkoenergiajärjestelmät ovat yksi iso ja kasvava osa liiketoimintaamme lämpöpumppuratkaisujen lisäksi, kertoo Järvi.

Yrityskaupassa Energiatalo Järvi Oy liittyy osaksi Cervi-konsernia ja jatkaa toimintaansa omana yhtiönään ja omalla nimellään. Asiakassuhteet säilyvät ennallaan, ja Energiatalo Järvi Oy:n ammattitaitoinen henkilökunta jatkaa Ari Järven johdolla kuten tähänkin asti.

– Cervistä saamme tukea ja kumppanin, joka tuntee alan ja tietää miten tästä jatketaan luotettavasti eteenpäin. Energiatalo Järvi täyttää tänä vuonna 60 vuotta, ja meille tarjoutui hieno mahdollisuus liittyä osaksi kotimaista ja samalla alalla toimivaa talotekniikan ammattilaisryhmää. Yhteistä meille on myös yritysten samanlainen arvopohja, joten tästä on hyvä lähteä kehittymään osana Cervi-konsernia, kertoo Ari Järvi.

– On hienoa saada Cervi Groupiin jälleen yksi perinteikäs ja vahvaa erikoisammattilaisuutta omaava yritys. Konsernin monipuolinen tarjonta ja osaaminen takaavat asiakkaillemme sekä nykyaikaiset olosuhdetekniikan ratkaisut että niiden luotettavan huoltotoiminnan, päättää Valve.

Lisätiedot: Petri Valve, Cervi Talotekniikka Oy, toimitusjohtaja, p. 040 043 5447, petri.valve@cervi.fi

Cervi Group on energiatehokkaaseen ilmanvaihtoon sekä jäähdytyksen ja lämmitykseen liittyvien huolto- ja modernisointitöiden erikoisasiantuntijaorganisaatio. Vuonna 2014 perustettu Cervi toimii Uudellamaalla, Pirkanmaalla, Kanta-Hämeessä, Varsinais-Suomessa, Kymenlaaksossa, Etelä-Savossa ja Pohjanmaalla. Konsernin palveluksessa on noin 300 ammattialaista.

Missiomme on olla asiakkaille paras kiinteistöjen olosuhdetekniikan kumppani. Haluamme ymmärtää aidosti asiakkaan tarpeet ja tuoda heille ratkaisuja ja palveluja, jotta tilojen käyttäjät voivat nauttia mukavista ja terveellisistä sisäolosuhteista. Taloudellisen säästön lisäksi säästyy energiaa ja luonnonvaroja, ja hiilijalanjälki pienenee. www.cervi.fi

Viimeisimmät artikkelit