Ilmalämpöpumpun asennus

Ilmalämpöpumppu Turku ja Salo

Ilmalämpöpumpun asennus ammattitaidolla Turun ja Salon seudulla avaimet käteen -palveluna! Ilmalämpöpumppu viilentää tilat kesällä ja laskee lämmityskustannuksia talvella. Asennukset mahdollista myös joustavalla rahoituksella.

1

Säästöä lämmityskuluihin oikein mitoitettuna

Ilmalämpöpumppu - mikä se on?

Ilmalämpöpumppu on kodin tai pienemmän liiketilan lämmitykseen ja viilennykseen tarkoitettu, muista lämmitys- ja ilmastointijärjestelmistä riippumaton laitteisto. Kylmällä vuodenajalla, kun tarvitaan lämmitystä, voidaan ilmalämpöpumpulla tuoda lämpöä ulkoa sisälle. Taloudellisesti tehokkaimmin se toimii huonekohtaisen suoran lämmityksen rinnalla.

Ilmalämpöpumppua kannattaa hyödyntää mahdollisimman paljon ja muita lämmitysmuotoja vasta sen jälkeen. Laite ei täysin korvaa talon pääasiallista lämmitysmuotoa, mutta sisäyksikön ja sen suodattimien läpi kiertää lämmitettävää huoneilmaa 300 – 500 m3/h eli noin talollinen tunnissa parantaen näin samalla asumismukavuutta.

Ilmalämpöpumpuista usein kysyttyä

Ilmalämpöpumppu taloyhtiöön
tai liikekiinteistöön

Maksimaalista mukavuutta ympäri vuoden! Ilmalämpöpumppu lämmittää asuin- ja liiketilat tehokkaasti. Taloyhtiön energiaremontti säästää rahaa ja luontoa.

Ilmalämpöpumppu omakotitaloon tai mökille

Nauti ilmalämpöpumpun tuomasta lämmöstä kovilla talvipakkasilla tai viilennä tilat koko perheelle viihtyisiksi kesähelteillä. Edullista huolettomuutta kotiin ja vapaa-ajan asunnolle!

Ilmainen energia-arviointi

Tilaa veloituksetta asiantuntija kotiisi arvioimaan lämpöpumppujärjestelmän säästöt! Kerromme lisää ilmalämpöpumpun asennuksesta ja juuri teille sopivimmasta ratkaisusta.

Valikko