Maalämmön asennus

Maalämmön asennus

Maalämpö Turku ja Salo

Maalämmön asennus ammattitaidolla Turun ja Salon seudulla avaimet käteen -palveluna niin omakoti-, rivi- ja kerrostaloihin kuin teollisuuskiinteistöihinkin. Maalämpöpumppu on ekologinen ja kestävä ratkaisu. Asennamme Nibe- ja AlphaInnotec-merkkien maalämpöpumppuja uudis- ja saneerauskohteisiin. Palvelemme teitä maalämpöpumppukysymyksissä ja autamme valitsemaan juuri oikean kokonaisuuden!

1

Jo yli 500 asennettua maalämpöpumppua Salon seudulla omakotitaloihin, rivitaloihin, kerrostaloihin ja teollisuuskiinteistöihin

Maalämpö on edullinen ja ympäristöystävällinen lämmitystapa

Maalämpö on uusiutuva ja halpa energiamuoto, jota kyetään nykyään hyödyntämään erittäin tehokkaasti. Kesäisin auringonlämpö varastoituu maahan ja kallioperään, sekä vesistöihin auringonpaisteen, lämpimän ilman ja sateiden kautta. Talvella pohjoisella pallonpuoliskolla auringon lämmittävä vaikutus on mitätön, jonka vuoksi auringon energiaa hyödynnetään lämpimän maaperän ja kallioperän avulla.

Maalämmön edut

Maalämpöpumppu on edullinen ja ympäristöystävällinen lämmitysmuoto. Maalämpöpumppu toimii sähköllä. Yleensä maalämpöpumppu kykenee tuottamaan 1 kilowatilla sähköä noin 4 kilowattia lämmitysenergiaa. Sähkölämmitykseen verrattuna maalämpöpumppu kykenee tuottamaan 4 kertaa enemmän lämpöenergiaa. Maalämpöä käyttävä rakennus on myös huomattavasti energiaomavaraisempi, jolloin hinnanmuutokset eivät vaikuta yhtä rajusti lämmityslaskun suuruuteen.

Maalämmöstä usein kysyttyä

Maalämpö taloyhtiöön

Ympäristöystävällinen ja edullinen maalämpö sopii myös kerros- ja rivitalojen lämmitysjärjestelmäksi. Useassa öljy- tai kaukolämmitteisessä taloyhtiössä on päätetty siirtyä maalämpöön sen tuomien säästöjen pohjalta. Maalämpöjärjestelmään siirtyminen on myös kannattavaa isolle kiinteistölle, sillä investointi rahoitetaan yleensä maalämmön tuottamilla säästöillä. Näin ollen yhtiövastiketta ei tarvitse nostaa ja vastikkeen ylijäämä voidaan laittaa taloyhtiön säästöön.

Lisäksi maalämpö on helppo kytkeä vesikiertoiseen patteri- tai lattialämmitysjärjestelmään. Myös ympäristöystävällinen maajäähdytys on liitettävissä järjestelmään, joka lisää asumismukavuutta kesähelteillä.

Soita: 02 727 5700 ja kysy lisää

Maalämmön hyödyt taloyhtiölle

Investointi on kannattavaa heti käyttöönoton alusta alkaen. Maalämpöjärjestelmä säästää lämmityskuluissa niin paljon, että se riittää usein kattamaan investointia varten otetun lainan korot ja lyhennykset. Maalämpöön siirtyminen myös nostaa asuntojen arvoa.

Vanhemman kiinteistön siirtyessä maalämpöön, voidaan lämmityskustannuksissa säästää jopa 70%. Lisäksi lämmityksen tuottama työmäärä vähenee, sillä maalämpöjärjestelmä on lähes vaivaton. Lämpöpumpulle suoritetaan vuosittainen huolto ja samalla varmistetaan, että järjestelmä toimii taloudellisesti ja luotettavasti. Vaivaton maalämpöjärjestelmä ilmoittaa tekstiviestillä, jos järjestelmässä on jokin häiriö, jolloin lämpöpumppun voidaan tehdä säätöjä myös etänä.

Ilmainen energia-arviointi

Tilaa veloituksetta asiantuntija kotiisi arvioimaan maalämmön säästöt!Kerromme lisää maalämmön asennuksesta ja juuri teille sopivimmasta ratkaisusta.

Valikko