Poistoilmalämmön asennus

Poistoilmalämpöpumppu

Poistoilmalämpö Turku ja Salo

Poistoilmalämmön asennus ammattitaidolla Turun ja Salon seudulla avaimet käteen -palveluna! Poistoilmalämpöpumpulla hoidetaan sujuvasti sekä ilmanvaihdon lämmöntalteenotto että käyttöveden lämmitys.


Poistoilmalämmön soveltuvuus

Poistoilmalämpöjärjestelmä sopii isoihin kiinteistöihin kuten kerrostaloihin, mutta voidaan asentaa pienempiinkin kiinteistöihin. Tällainen järjestelmä on helppo asentaa jo olemassa olevaan taloon, jossa on keskitetty poistoilmanvaihto. Poistoilmanvaihdon lämmön talteenottojärjestelmä on ennen kaikkea edullinen ja energiaa säästävä ratkaisu. Laitteisto ei rajoita tulevia toimenpiteitä, eikä se myöskään vaadi erillistä virittelyä, vaan se on heti käyttövalmis asennuksen jälkeen.

Poistoilmalämmön asennus

Poistoilmalämmön toimintaperiaate

Laitteen toimintaperiaate on yksinkertainen. Huippuimurin tilalle asennettu laite ottaa lämmön talteen poistoilmasta lämpöpumpuilla ja lämmittää talteenotetulla energialla kiinteistön käyttövettä ja esimerkiksi patteriverkostoa. Laitteiston toiminnan takaa pussisuodatin, joka poistaa poistoilmasta epäpuhtauksia.

Poistoilmalämpöpumpun asennus

Poistoilmalämpöpumppu on taloudellinen ja luonteva valinta matala- tai passiivienergiataloon. Asennustyöt siististi ja nopeasti avaimet käteen -palveluna Salon ja Turun seudulla!

Poistoilmalämpö putkisto

Poistoilmalämmön hinta

Poistoilmalämpöpumppu on helppo, edullinen ja tehokas tapa huolehtia kodin lämmityksestä, lämpimän käyttöveden tuottamisesta ja ilmanvaihdosta. Täydellinen sisäilma kutsuu viihtymään!

Poistoilmalämmöstä usein kysyttyä

Poistoilmalämpö on pienen energiankulutuksen ja helppokäyttöisyytensä ansiosta kannattava vaihtoehto lämmitysjärjestelmäksi kaikissa kohteissa, joissa on vesikiertoinen lattialämmitys. Koko laitteisto mahtuu pieneen tilaan ja se hoitaa samalla kiinteistön ilmanvaihtoa. Teemme poistoilmalämpöpumpuista tarkat energialaskelmat energiatodistuksen lukemien perusteella.

Vanhemmissa kerrostaloissa, joissa on vain poistopuhaltimet katolla ja raikas tuloilma tulee huoneistoon ikkunoiden päällä olevista korvausilmaventtiileistä, voidaan asentaa poistoilman talteenottokennot ottamaan lämpöenergiaa talteen lämpöpumpputekniikalla.

Kotitaloudet saavat poistoilmalämpöpumpun asennuksen työn osuudesta kotitalousvähennystä.

Nibe-maalämpölaitteiston takuu on 3vuotta. LVI-vakuutuksen kanssa on mahdollista saada 3 vuotta lisäturvaa.

Saneerauskohteissa ilmanvaihtoputkiston rakentaminen ja sovittaminen jälkikäteen saattaa olla haasteellista. Yleensä alle 200 neliön kohde voidaan toteuttaa poistoilmalämpöpumpulla.
Emme suosittele poistoilmalämpöpumppua vapaa-ajan asuntoihin, joissa saatetaan pitää asukkaiden poissa ollessa normaalia matalampaa peruslämpöä.

Uudiskohteissa asennus on selkeää ja suunnitelmallista.

Poistoilmalämpöpumpun ohjelmointi sallii ns. yöviilennyksen, jolloin viileämpi tuloilma vaihtaa ilmaa tavallista enemmän.

Poistoilmalämpöpumpun ilmansuodatin suositellaan vaihdettavaksi 3–6kuukauden välein.

Ilmainen energia-arviointi

Tilaa veloituksetta asiantuntija kiinteistöösi arvioimaan poistoilmalämpöjärjestelmän säästöt! Kerromme lisää poistoilmalämmön asennuksesta ja juuri teille sopivimmasta ratkaisusta.