Lämpöpumpun huolto

Lämpöpumpun huolto - Turku ja Salo

Energiatalo Järvi huoltaa lämpöpumput kuntoon Turussa ja Salossa lähiseutuineen. Säännöllisillä huolloilla varmistat, että saat lämpöpumpustasi optimaalisen hyödyn irti. Huolto myös pidentää lämpöpumpun käyttöikää.

Lämpöpumppu työskentelee käytännössä ympäri vuorokauden ja liikkuvat osat kuluvat aina käytön myötä. Lämpöpumpun pitkäikäisyyttä ja toimintavarmuutta edistää, kun laitteistosta pidetään huolta ja se puhdistetaan, tarkistetaan ja huolletaan säännöllisin väliajoin.

Huollamme lämpöpumppusi kerralla kuntoon

Jos olet huomannut lämpöpumppusi toiminnassa, sen käyntiäänessä tai lämmitystehossa muutoksia aikaisempaan verrattuna, kannattaa kutsua hyvissä ajoin ammattitaitoinen huoltokorjaaja paikan päälle tarkistamaan tilanne.

Puuttumalla ajoissa mahdollisiin ongelmiin, voit välttää isomman ja kalliimman remontin!

Tilaa lämpöpumpun huolto

  Laite on

  Ilmalämpöpumpun huoltaminen

  Ilmalämpöpumppua tulisi huoltaa säännöllisesti, sillä pumppu ja sen suodattimet keräävät sisälleen epäpuhtauksia ja pölyä. Imuroi sisäyksikön suodattimet 2-4 viikon välein, jotta saat ilmalämpöpumpustasi optimaalisen hyödyn irti. Myös ulkoyksikköä tulee huoltaa tarkistamalla, ettei se esimerkiksi hautaudu lumeen tai jää syksyisin lehtien alle. Ammattiliikkeestä hankittu suojakotelo suojaa ulkoyksikköä vaihtuvilta sääolosuhteilta ja antaa sille oikeanlaisen ilmansaannin, sekä tyylikkään ulkoasun.

  Mikäli epäilet laitteen toiminnassa olevan vikaa tai huomaat käyntiäänessä tai lämmitystehossa muutoksia, ota yhteys heti huoltoliikkeeseen. Älä korjaa itse rikkoutunutta ilmalämpöpumppua.

  Hankintaturvaliikkeistä hankitun tuotteen takuuaika on kolme vuotta, kompressorin materiaalitakuu viisi vuotta ja hankintaturvatuotteiden varaosien saatavuustakuu kymmenen vuotta. Myös Energiatalo Järvi Oy on hankintaturvaliike!

  Ilmalämpöpumpun huollon hinta

  Normaalihuolto
  165€
  • Visuaalinen tarkastus
  • Puhaltimien siipien ja tekniikan tarkastus
  • Puhalluslämpötilan mittaus imu-ja puhallusilmasta
  • Suodattimien puhdistus
  • Kondenssivesiputken puhdistus
  • Sisäyksikön pesu kennonpesuaineella
  • Ulkoyksikön kennoston imurointi
  • Kirjallinen tarkastuspäiväkirja