Ilma-vesilämpöpumpun asennus

Ilmavesilämpöpumppu

Ilma-vesilämpöpumppu Turku ja Salo

Ilma-vesilämpöpumpun asennukset ammattitaidolla Turun ja Salon seudulla avaimet käteen -palveluna niin omakoti-, rivi- ja kerrostaloihin kuin teollisuuskiinteistöihinkin.Ilma-vesilämpöpumppua voidaan käyttää nykyisen öljy- tai sähkölämmityksen rinnalla laskemassa lämmityskustannuksia.

1

Ilma-vesilämpöpumppu pienentää lämmityskuluja jopa 50 % sähkö- ja öljylämmityksen rinnalle tai tilalle asennettuna

Ilma-vesilämpöpumppu

Ilma-vesilämpöpumppu ottaa lämpöenergian ulkoilmasta ja siirtää sen edullisella hyötysuhteella asunnon lämmitysjärjestelmän kiertoveteen. Samalla lämmitetään myös käyttövettä. Ottamallaan yhdellä kilowattitunnilla sähköä ilma-vesilämpöpumppu tuottaa noin 3-4 kW lämpötehoa.

Soveltuvuus

Ilma-vesilämpöpumppu soveltuu asuntoihin, joissa on olemassa oleva vesikiertoinen lattialämmitys tai patterilämmitys. Kovilla pakkasilla laite ei välttämättä pysty tuottamaan kaikkea asunnon tarvitsemaa lämpöenergiaa. Tällöin sähköinen lisälämmitysvastus korvaa puuttuvan lämmön tarpeen.

Ilma-vesilämpöpumpuista usein kysyttyä

Ilma-vesilämpöpumppu taloyhtiöön

Ilma-vesilämpöpumppu nykyisen lämmitysjärjestelmän rinnalle asennettuna pienentää huomattavasti taloyhtiön lämmityskuluja. Nopea asennus varmistaa nopean käyttöönoton – säästö näkyy jo seuraavassa sähkölaskussa.

Ilma-vesilämpöpumpun etuja taloyhtiölle:

  • Säästöä syntyy ensimmäisestä päivästä alkaen
  • Taloyhtiön ja osakkeiden arvo nousee
  • Ympäristökuormitus pienenee
  • Energiaremontti maksaa itsensä nopeasti takaisin

Soita: 02 727 5700 ja kysy lisää

Ilma-vesilämpöpumppu omakotitaloon

Ilma-vesilämpöpumppuja on saatavana monissa eri teholuokissa. Maalämpöön verrattuna ilma-vesilämpöpumppu on helpompi ja edullisempi asentaa, sillä erillisiä porauksia tai toimenpidelupia ei tarvita. Asennuksia voidaan suorittaa ympäri vuoden. Ilma-vesilämpöpumppu voidaan asentaa omakotitaloon nykyisen lämmitysmuodon rinnalle tai ainoaksi lämmönlähteeksi.

Ilmainen energia-arviointi

Tilaa veloituksetta asiantuntija kotiisi arvioimaan ilmavesilämpöpumpun säästöt! Kerromme lisää ilmavesilämpöpumpun asennuksesta ja juuri teille sopivimmasta ratkaisusta.

Valikko