GREE VRF-jäähdytinjärjestelmä

GREE valmistaa laadukkaita VRF (Variable Refrigerant Flow) jäähdytysjärjestelmiä suurten tilojen tarpeisiin. Laitteisto käsittää vain yhden tehokkaan ulkoyksikön, joka antaa jäähdytystehon jopa kymmenille sisäyksiköille. Järjestelmä sovittaa tehon kiinteistön kulloisenkin tarpeen mukaan.

Laitteiston sisäyksiköt voivat sijaita rakennuksen yksittäisissä huoneissa, neuvottelutiloissa tai vaikkapa avokonttoreissa. VRF-järjestelmät ovat suosittuja myös liiketilojen tai vaikkapa kokonaisten kauppakeskusten viilentäjinä. Kaikki GREEn VRF laitteistot ovat invertteritekniikkaa.

Lisätiedot

Laitteiston ulkoyksikkö voidaan sijoittaa vaikka rakennuksen katolle tai takapihalle ja yksiköiden välisillä putkistoilla sisäyksiköt voivat sijaita eri osissa rakennusta. Kylmäaineputkien asennus on huomattavasti nopeampaa ja edullisempaa kuin vedenjäähdyttimen tarvitsemat vesiputkistot.

Varastomallistomme käsittää kolme teholuokkaa: (jäähd./lämm.) 28/31,5kW, 45/50kW ja 73/81,5kW. Ulkoyksiköitä voidaan kytkeä myös sarjaan ja näin saadaan huomattavastisuurempiakin tehoja.

Valitse sisäyksikkö tarpeesi mukaan
Sisäyksikkömalleja on useita erilaisia ja eri tehoisia. Laajasta sisäyksikkömallistosta löytyy seinälle asennettavat mallit, kattokasetit ja lattiamallit – aina tarpeen mukaan. Erikokoisiin tiloihin on saatavilla tietenkin eri tehoisia sisäyksiköitä. Sisäyksiköt ovat tyylikkäitä ja huomaamattomia ja myös erittäin hiljaisia. Kutakin sisäyksikköä ohjataan omalla kaukosäätimellä.

Aurinkosähköjärjestelmän tuotantoa voi seurata suoraan invertterin näytöstä. Voit myös halutessasi ladata sovelluksen, josta saat suoraan tiedot älypuhelimeesi tai tietokoneellesi.

Pyydä tarjous

    Kohteeni on

    Tutustu myös