Mitsubishi Electric AY

Minimalistisen tyylikäs ja mattapintainen ilmalämpöpumppu
Jälleen kerran Mitsubishi Electric uudistaa käsityksemme ilmalämpöpumpun sisäyksiköstä. Pyöreät kulmat ja mattapinta eivät vaadi huomiota itselleen huoneen muusta sisustuksesta. Siitä huolimatta huoliteltu AY-mallisarjan sisäyksikkö sopii kodin seinälle kuin elegantti taideteos.

Lisätiedot

Ominaisuuksia vaikka naapurille jaettavaksi
Etäohjaus, automaattinen takkatoiminto, Self Clean -toiminto, toimintatilalukitus, yötoiminto, lämmön säätö asteittain välillä 10-31 °C ja viikkoajastin. Ominaisuuksien lista on pitkä ja siitä saisi vielä pidemmänkin. Ei kuitenkaan kannata huolestua, sillä kaukosäätimen toiminnoista tärkeimmät on eritelty liukukannella muista käytön helpottamiseksi.

Laite huolehtii asetetusta huonelämpötilatasosta automaattisesti ja käyttö on todellisuudessa miellyttävästä lämmöstä tai viileydestä nauttimista!

Sisäänrakennettu Wi-Fi – helppo ohjaus etänä
AY-mallisarjan sisäyksiköihin sisältyy myös Wi-Fi-sovitin. Sovitin liitetään kätevästi kaukosäätimen avulla asunnon langattomaan sisäverkkoon ja sieltä internetiin. Wi-Fi-sovittimen ansiosta voit hallita asuntosi lämpötilaa mistä ja milloin tahansa.

Etäohjaukseen käytettävästä MELCloud-sovelluksesta näet myös lämpötilan historiatietoja ja arvion kulutetusta sähköstä.

Puhtaus takaa tehokkaan toiminnan – Dual Barrier -pinnoite
Mitsubishi Electric on kehittänyt Dual Barrier Coating -pinnoitteen, jonka ansiosta ilmalämpöpumppu pysyy puhtaana pidempään. Myös AY-mallisarjan sisäyksiköiden ilmaa käsittelevät osat on pinnoitettu likaa hylkiviksi. Parempi lämmitys- ja jäähdytysteho ja vähemmän huoltotarvetta. Kuulostaa melkein liian hyvältä ollakseen totta!

Automaattinen puhtaanapitotoiminto
AY-mallisarjan laitteisiin on lisätty jotain täysin uutta. Kaukosäätimellä ohjelmoitava Self Clean -toiminto huolehtii sisäyksikön puhtaudesta automaattisesti. Toiminnon ollessa aktiivinen sisäyksikkö puhalletaan kuivaksi jäähdytystoiminnon jälkeen, jolloin jäähdytyksen aikana laitteen pinnoille tiivistynyt kosteus ei jää keräämään likaa sisäyksikköön.

Perusasennuksemme sisältää:

  • Enintään viiden metrin putkivedon
  • Seinäläpiviennin suoraan sisäyksikön kohdalta ulos
  • Ulkoyksikön sijoituksen 40cm:n korkeuteen seinäkiinnitystelineen päälle
  • Ulkopuolisten putkien koteloinnin valkoisella, ruskealla tai mustalla muovikourulla
  • Kondenssiveden ohjauksen kaatona ulos kylmäaineputkien reittiä pitkin
  • Sähköistys maadoitetusta rasiasta (etäisyys max. 5 m)

Pyydä tarjous

    Kohteeni on

    Tutustu myös