1. Etusivu
 2. /
 3. Jäähdytyslaitteet
 4. /
 5. Mitsubishi jäähdytyslaitteet
 6. /
 7. Mitsubishi Electric MSZ-HR ilmanjäähdytin

Mitsubishi Electric MSZ-HR ilmanjäähdytin

Hyvän sisäilmaan kuuluu oikea huonelämpötila. Sopiva huonelämpötila ehkäisee myös väsymystä ja sairauksia. Ilmanjäähdytintä käytettäessä siitepölyjen ja muiden pölyhiukkasten sisääntulo voidaan välttää, kun ikkunaa ei tarvitse avata ja pitää avoinna.

Kesä helteisiin voit valita pelkästään jäähdytykseen tarkoitetun Mitsubishi HR ilmalämpöpumpun. HR COOL-ilmanjäähdytin on pienen kokonsa ja tyylikkään muotoilun ansiosta helppo sijoittaa myös mataliin paikkoihin esim. ikkunoiden ja ovien yläpuolelle.

Helppokäyttöisen kaukosäätimen avulla voit säätää laitteen toimintoja, vaikka sohvalla istuen tai toimistotuolilta käsin. HR COOL sopii esim. kerrostalohuoneistojen ja toimistojen viilentämiseen lämpiminä aikoina.

Lisätiedot

HR COOL:ssa on perinteiseen lämpöpumppuun verrattuna pienempi sisä-ja ulkoyksikkö. Laitteessa on hiljainen äänitaso (SPL) alle 39 dB kolmella alimmalla puhallusnopeuden säädöllä. Laite tarkoitettu vain jäähdytyskäyttöön Pohjolan olosuhteissa.

Saatavilla kaksi teholuokkaa MSZ-HR25VF, jossa jäähdytysteho 0,5-2,9kW, energialuokka A++ ja MSZ-HR35VF, jossa jäähdytysteho 0,9-3,4kW, energialuokka A++

Perusasennuksemme sisältää:

 • Enintään viiden metrin putkivedon
 • Seinäläpiviennin suoraan sisäyksikön putkiyhteyden kohdalta ulos
 • Ulkoyksikön sijoituksen 40cm:n korkeuteen seinäkiinnitystelineen päälle
 • Ulkopuolisten putkien koteloinnin valkoisella muovikourulla
 • Kondenssiveden ohjauksen kaatona ulos kylmäaineputkien reittiä pitkin
 • Asiakkaan järjestämän sähkönsyötön

Pyydä tarjous

  Kohteeni on

  Tutustu myös