1. Etusivu
  2. /
  3. Maalämpöpumput
  4. /
  5. Nibe maalämpöpumput
  6. /
  7. Nibe VPB lämminvesivaraajat

Nibe VPB lämminvesivaraajat

VPB on sarja tehokkaita, eri käyttötarkoituksiin soveltuvia lämminvesivaraajia, jotka sopivat yhdistettäväksi lämpöpumppuun käyttöveden tuottamiseksi. Käyttövesi on varaajan säiliössä, jota lämmitetään latauskierukalla.

VPB200-300 ovat moduulivaraajia, jotka on helppo sijoittaa tekniseen tilaan ja tyylikkäinä voidaan asentaa jopa kodinhoitohuoneeseen. Varaajien säiliö on ruostumatonta terästä ja säiliössä on valmiina anturitaskut. Eristeenä käytetään neoporia, jolla on erittäin hyvä lämmöneristyskyky.

VPB500-1000 on tarkoitettu lämpimän käyttöveden tuottamiseen suurissa kiinteistöissä, joissa käyttöveden kulutus on suurta. Varaajia voidaan myös asentaa rinnakkain.

Lisätiedot

Vesisäiliö on valmistettu teräksestä, jonka sisäpuolen korroosiosuojaus on kuparia. Lämminvesivaraajassa on lamelliputkinen kuparikierukka ( mallissa VPB 1000 kaksi kierukkaa).

Lämminvesivaraajan maksimi rakennepaine on 10 baaria. Korkein sallittu lämpötila on 95 C. Eristeenä oleva polyuretaani takaa erinomaisen lämmöneristyksen.

Eriste ja harmaasta muovista valmistettu ulkokuori on helposti irroitettavissa. Jotta VPB 750 ja VPB 1000 mallien nostosilmukoihin päästään käsiksi, on yläosan eriste irrotettava.

Mallit
VPB 500 (tilavuus 490 litraa)
VPB 750-2 (tilavuus 740 litraa)
VPB 1000 (tilavuus 980 litraa)

Pyydä tarjous

    Kohteeni on

    Tutustu myös