1. Etusivu
  2. /
  3. Maalämpöpumput
  4. /
  5. Alpha Innotec maalämpöpumput
  6. /
  7. Alpha Innotec SWCV Inverter-maalämpöpumppu

Alpha Innotec SWCV Inverter-maalämpöpumppu

Alpha Innotec SWCV Inverter-maalämpöpumput ovat huippuunsa hiottua laatua. Hyvä energiatehokkuus ja hiljaisuus ovat invertteritekniikan ansiota. Eikä tässä vielä kaikki, kompakti koko ja vakiona kattava etähallinta.

Lisätiedot

Invertteriohjatut maalämpöpumput mukautuvat rakennuksen lämmitystehontarpeeseen, heti kun lämpöpumppu saa käskyn lähteä lämmittämään, pumppu automaattisesti mukauttaa kompressorin tehoa ja kiertovesipumppujen nopeutta.

Saksalaisia, alpha innotecin SWCV alterra Inverter-sarjan pumppuja on saatavilla kolmea mallia, 1,25-5,95kW, 2,48-13,56kW ja 3,2-17,20kW. Lämpöpumpussa on sisäänrakennettu vaihtoventtiili, ohivirtausventtiili, 6 tai 9kW läpivirtausvastus ja säädettävät liuos- ja latauspumput.

Lämpöpumppu on todella kompaktin kokoinen, 598 x 665 x 1500 ja siinä on irrotettava kylmämoduuli. Lämpöpumppua ohjaa Luxtronik 2.1, jolla voidaan hallita jopa aurinkokeräimiä ja se on aina vakiona etähallittavissa Internetin yli. Invertteritekniikka takaa tasaisen lämmöntuoton ja tehon aina kulloisenkin tarpeen mukaisesti niin lämmitykseen kuin käyttöveteenkin.
Laitteistolla 5 vuoden täystakuu

Pyydä tarjoustamme asennuksineen ns. avaimet käteen periaatteella kohteeseesi.

Pyydä tarjous

    Kohteeni on

    Tutustu myös