Nibe Uplink ja myUplink lämmityksen etävalvontaan

Ilmainen perusversio
NIBE Uplinkin ilmainen perustaso antaa nopeasti yleiskuvan laitteistostasi ja sen tämänhetkisestä tilasta. Perustasolla näytetään yhden kuukauden historia, esimerkiksi ulkolämpötila. Toimintahäiriön yhteydessä saat ilmoituksen sähköpostiisi. Myös muita sähköpostiosoitteita on mahdollista käyttää vastaanottamaan hälytyksen. NIBE Uplink huolehtii automaattisesti laitteiston aika- ja päivämääräasetuksista.
NIBE Uplink toimii F-sarjan malleissa sekä ilma-vesilämpöpumppukokonaisuuksissa, joissa on sisäyksikkö VVM 320.
myUplink toimii S-sarjan malleissa S1255 ja S1155 sekä ilmavesilämpöpumppukokonaisuuksissa, joissa on sisäyksikkö VVM S320

Lisätiedot

Maksullinen lisäpalvelu
Lisäpalvelu etäohjaukseen, jolla säädät järjestelmäsi toimintaa. Tämän palvelun avulla voit ohjata lämpöpumppuasi riippumatta siitä, missä satut olemaan. Voit muun muassa muuttaa lämpötiloja ja käynnistää loma-ajan asetuksen tai suorittaa vaativampiakin säätöjä, esimerkiksi muuttaa lämpökäyrää. Muuten toiminnot ovat samat kuin ilmaisversiossa.

Maksullinen lisäpalvelu seurantaan
Seurannalla näet historiatiedot järjestelmän arvoista pidemmältä ajalta.
Tiedot esitetään graafisesti, mikä helpottaa järjestelmän optimointia.
Historian avulla voit säätää ja optimoida laitteistosi. Kaikki historiatiedot ovat käytettävissä NIBE Uplinkin kytkennästä lähtien. Näet samanaikaisesti useampia arvoja ja käyrästöjä, esimerkiksi sekä ulkolämpötilan että järjestelmän menoveden lämpötilan käyrinä. Muuten samat toiminnot kuin perusversiossa.

Pyydä tarjous

    Kohteeni on

    Tutustu myös