NIBE ilmavesilämpö-järjestelmät

NIBE SPLIT BOX on ilmavesilämpöpumppujärjestelmä, jossa yhdistyvät split-tekniikan ja modernin ohjaustekniikan edut. Lämpöpumppuna on invertterikäyttöinen NIBE AMS 10, joka kykenee tuottamaan lämpöä aina –20°C pakkasiin asti. Järjestelmän sydämenä on NIBE VVM S320 sisäyksikkö, jossa on järjestelmän ohjaus ja lämpimän käyttöveden varaaja. Siinä on valmiina myös lämmönjakoon tarvittavat komponentit. Lämpöpumppu ja sisäyksikkö liitetään Splitbox-yksiköllä, kylmäaine kiertää sen ja ulkoyksikön välillä.
Ilma-vesilämpöpumpun avulla voit säästää lämmityskuluistasi jopa 60%.

Lisätiedot

  • Ulkoyksikköinä invertterilämpöpumput AMS 10-6, AMS 10-8 tai AMS 10-12
  • Kytkentä SPLITBOX- moduulin avulla
  • Paketissa mukana NIBE S -sarjan VVM S320 -sisäyksikkö selkeällä ja helppokäyttöisellä kosketusnäytöllä ja sisäänrakennetulla wifillä
  • myUplink -etähallinta, Smart Price Adaption pörssisähköohjaus
  • Asennettavissa myös muilla NIBE VVM -sisäyksiköillä ja SMO -ohjausyksiköillä

Valikoimassamme on kolme eri kokoista lämpöpumpun ulkoyksikköä: NIBE AMS 10-6, AMS 10-8 ja AMS 10-12. SPLITBOX- -moduuli, jossa vaihto kylmäaineen ja lämmönsiirtoaineen nesteen välillä tapahtuu, on mahdollista liittää niin NIBE VVM -sisäyksiköihin kuin NIBE SMO -ohjausyksikköönkin.

Suuriin ilma-vesilämmitysjärjestelmiin, joihin halutaan Split-järjestelmä, on mahdollista yhdistää jopa kahdeksan lämpöpumpun ulkoyksikköä SMO 40 -ohjausyksikön avulla.

Pyydä tarjoustamme asennuksineen ns. avaimet käteen periaatteella kohteeseesi.

Pyydä tarjous

    Kohteeni on

    Tutustu myös