1. Etusivu
  2. /
  3. Ilmavesilämpöpumput
  4. /
  5. Mitsubishi Ilmavesilämpöpumput
  6. /
  7. Mitsubishi Electric energiansäästäjä ilmavesilämpöpumput

Mitsubishi Electric energiansäästäjä ilmavesilämpöpumput

Mitsubishi Electric Energiansäästäjät – nykyisen lämmönlähteen rinnalle. Energialaskusta puolet pois
Saavutetuilla säästöillä katetaan jo muutamassa vuodessa laitteiston hankintakustannukset ja kiinteistön arvo nousee välittömästi asennuksen jälkeen.

Mitsubishi Electric on kehittänyt laitteiston, joka asennetaan olemassa olevan lämmitysjärjestelmän rinnalle.

Tämä energiansäästäjä sopii erinomaisesti niin omakotitaloihin kuin suurempiinkiin kiinteistöihin, riippumatta lämmönlähteistä. Öljy, suora sähkö tai muut lämmönlähteet – kaikki käyvät.

Lisätiedot

Mitsubishi Electric energiansäästäjä
Mitsubish Electric energiansäästäjä on helppo ja yksinkertainen asentaa ja käyttöönottaa nykyisen lämmitysjärjestelmän rinnalle. Kiinteistönomistajat ovat huomanneet, että laitteisto on kustannustehokas ja energiaystävällinen. Yhdistelemällä useita eri yksiköitä päästään lähelle kyseisen rakennuksen energiantarvetta, ja sisäyksiköt on myös helppo sijoittaa sisätiloihin niiden kompaktin koon ansiosta.

Energialaskusta puolet pois
Laitteisto on hyvin yksinkertainen. Se koostuu rakennuksen ulkopuolelle sijoitettavasta lämpöpumpun ulkoyksiköstä, joka ottaa energian ulkoilmasta ja siirtää sen rakennuksen sisälle sijoitetulle lämmönvaihtimelle. Siitä lämpöenergia siirtyy olemassa olevaan vesikiertoiseen lämmönjakoon, kuten vesipatteri- tai lattialämmityspiiriin.

Energiansäästäjällä katetaan rakennuksen vuotuisesta lämmitystarpeesta noin 80 %, ja vain kaikkein kovimmilla pakkasilla otetaan lisälämpöä kiinteistön olemassa olevasta lämmitysjärjestelmästä, kuten öljykattilasta. Näin vuotuisesta lämmitysenergian kustannuksesta saadaan leikattua jopa puolet.

Omakotitalojen energiansäästäjä
Omakotitalojen lämmitysjärjestelmät ovat teknisesti yksinkertaisia, ja niiden rinnalle Mitsubishi Electric energiansäästäjä on varsin yksinkertaista asentaa.

Omakotitalot lämmitetään usein öljylämmityksellä tai sähköllä lämmitettävällä suurella vesivaraajalla. Mitsubishi Electric -energiansäästäjä asennetaan olemassa olevan lämmitysjärjestelmän rinnalle siten, että lämmität noin 80% rakennuksen vuotuisesta lämmitystarpeesta lämpöpumpulla, ja kovemmilla pakkasilla otat tarvittavaa lisälämpöä nykyisestä lämmitysjärjestelmästäsi. Näin onnistumme jopa puolittamaan vuotuisen lämmitysenergialaskusi.

Hankintahinta takaisin jo muutamassa vuodessa
Hankintahintansa arvon Mitsubishi Electric -energiansäästäjä tuo takaisin energiansäästönä jo muutamassa vuodessa. Asuntosi arvo toki nousee välittömästi asennuksen jälkeen vähintään energiansäästäjän hinnan verran, joten varsinaista kuolletusaikaa laitteistolle on turha laskea.

Pyydä tarjoustamme asennuksineen ns. avaimet käteen periaatteella kohteeseesi.

Pyydä tarjous

    Kohteeni on

    Tutustu myös