Mitsubishi Electric Ecodan ilmavesilämpöpumppu

Nyt Mitsubishi Electricin oman tuotekehityksen ansiosta Ecodan Next Generation ilmavesilämpöpumppu on entistäkin tehokkaampi.

Ecodan Next Generation ilmavesilämpöpumppu toimii portaattomalla invertteri tekniikalla, käsittäen myös uuden omaa tuotekehitystä olevan varaajan. Täysin uusi säätöjärjestelmä tarkoittaa suuria säästöjä talon omistajalle, koska Ecodan Next Generation tarvitsee muita järjestelmiä vähemmän energiaa talon lämmittämiseen. Koko järjestelmä on täysin kehitetty Mitsubishi Electricin omilla tuotantolaitoksilla Japanissa, tämä takaa korkeimman laadun pienintä yksityiskohtaa myöten.

Ecodan Next Generation lämpöpumppuja on useita erilaisia malleja ja kokoluokkia, mikä tarkoittaa, että voit aina valita taloosi parhaiten sopivan laitekokonaisuuden.

Sisäyksikkö on vain 1,6 metriä korkea, mutta sisältää silti varaajan, johon mahtuu 200 litraa vettä. Kiitos Ecodan Next Generation lämpöpumpun pienen koon, se on helppo sijoittaa myös mataliinkin tiloihin.

Lisätiedot

Ympäristöystävällinen järjestelmä ainutlaatuisella tekniikalla
Ulkoilma sisältää valtavasti energiaa – energiaa, jonka Ecodan Next Generation hyödyntää talosi lämmittämiseen. Ainutlaatuinen Ecodan-tekniikka merkitsee huomattavia säästöjä lämmityskuluissasi ja järjestelmä on suunniteltu vastaamaan tulevia energiataloudellisia vaatimuksia. Tätä lompakkosi tulee arvostamaan.

Koska Mitsubishi Electric Ecodan tuottaa maksimaalisen lämmön minimaalisella lisäenergian käytöllä, tuottaa järjestelmä 30–50 prosenttia vähemmän hiilidioksidipäästöjä kuin tavallinen lämmitysjärjestelmä.

Miksi valita Ecodan Next Generation ilma-vesilämpöpumppu?

  • A++ energialuokka
  • Suuri lämpöteho myös pakkasilla
  • Vesivaraaja ruostumattomasta teräksestä (ei anodien vaihtoja).
  • Suuri lämpimän käyttöveden riittävyys (vaihtoventtiilitekniikalla)
  • Menoveden lämpötila maks. 60°C kompressorikäytöllä
  • Saatavilla langaton kaukosäädin ja Wifi yhteys lisävarusteena

Ecodan Next Generation – oikea lämmitysvalinta taloosi

Optimoitua invertteritekniikkaa
Mitsubishi Electricin portaaton invertteritekniikka tuottaa vain juuri tarkalleen sen määrän energiaa kuin tarvitaan rakennuksen lämmityskäyttöön. Energiaa ei siis haaskata, mistä sekä lompakkosi että luonto hyötyvät.

Tehokkaampi säätöjärjestelmä
Järjestelmä voidaan varustaa langattomalla kaukosäätimen huonelämpötilamittauksella, joka on siten helposti siirrettävissä parhaiten sopivaan paikkaan huoneistossa. Tällöin järjestelmä seuraa huonelämpötilaa ja näin säilytetään miellyttävä sisälämpötila ja samalla alin mahdollinen lämmitysverkoston vedenlämpötila eli paremmat säästöt ja pienemmät energiakustannukset.

Laatu
Kaikki tuotteet Ecodan Next Generation tuoteperheessä on suunniteltu ja valmistettu Mitsubishi Electricin omilla tuotantolaitoksilla, mikä takaa korkeimman laadun pienintä yksityiskohtaa myöten. Järjestelmä kuuluu mukaan Mitsubishi Electricin Quality Technology-ohjelmaan.

Käyttövarma
Korkea laatu tekee Mitsubishi Electric Next Generation lämpöpumpuista erittäin käyttövarman järjestelmän, joka hallitsee erittäin alhaiset ulkolämpötilat ja joka pitää sisälämpötilan mukavan tasaisena.

Patentoitu sisäyksikkö
Se on kompaktin kokoinen, mutta uuden levylämmönvaihtimen ansiosta saadaan lisättyä lämpimän käyttöveden määrää tehokkaammalla veden lämmityksellä.

Pyydä tarjoustamme asennuksineen ns. avaimet käteen periaatteella kohteeseesi.

Miten ilmavesilämpöpumppu toimii omakotitalossa? Katso videot!

Pyydä tarjous

    Kohteeni on

    Tutustu myös