1. Etusivu
 2. /
 3. Aurinkoenergia
 4. /
 5. Sofar aurinkopaneelit
 6. /
 7. Hyundai HiE

Hyundai HiE

Täysin musta uutuus nyt Scanoffice Solarilta!
Hyundai HiE -aurinkopaneeli on loistava valinta, kun haluat tehokkaan ja kauniin aurinkopaneelin tutulta ja luotettavalta valmistajalta! Hyundai Energy Solutions on hyväksytty korkeimpaan Tier 1 -luokkaan, johon hyväksytään ainoastaan 2 prosenttia aurinkopaneelien valmistajista. Musta aurinkopaneeli muodostaa kauniin pinnan sekä tummille että vaaleille katoille.

Lisätiedot

Miksi Hyundai HiE -aurinkopaneelit?

 • Uusi shingled-rakenne
  Hyundain käyttämä uutuus, shingled-rakenne, hyödyntää aurinkopaneelin pinta-alan tehokkaasti. Paneelissa olevat aurinkokennot on leikattu ohuiksi viipaleiksi ja limitetty hiukan toistensa päälle, jolloin kennojen väliin ei jää tuottamatonta pintaa. Lopputuloksena on myös kaunis yhtenäinen täysin musta ulkoasu.
 • 25 vuoden tuote- ja tuotantotakuu
  Vakavarainen Hyundai takaa aurinkopaneeliensa korkean laadun myöntämällä niille 25 vuoden tuotetakuun sekä tuotantotakuun. Hyundain HiE -aurinkopaneeleissa on 25 vuoden kuluttua vähintään 84,8 % tehoa jäljellä.
 • Pohjolan oloihin suunniteltu
  Hyundain aurinkopaneelit on tehty kestämään vaihtelevat sääolot ja lumikuormat kaikkialla Suomessa. Uuden tehokkaasti toimivan rakenteensa ansiosta paneelit tuottavat sähköä erityisen hyvin myös silloin, kun aurinko ei nouse korkealle. Hyundai on takuuvarma valinta!

Pyydä tarjous

  Kohteeni on

  Tutustu myös