Nordic Sun 1600 Off-grid -voimala

Nordic Sun 1600 Off-grid -voimala sisältää neljä akkua ja neljä aurinkopaneelia, paneelien kiinnitysjärjestelmän sekä muita asennustarvikkeita. Aurinkopaneelien nimellisteho, joka kertoo kuinka paljon aurinkoenergiaa paneelit voivat muuntaa sähköksi, on yhteensä 1640 W. Akkupaketin nimelliskapasiteetti on 480 Ah (24V). Voimalan jatkuva lähtöteho on 1600 VA (1300 W). Jos haluat käyttää suurempia sähkölaitteita, kuten pesukonetta, kannattaa järjestelmään kytkeä aggregaatti.

Voit seurata järjestelmän suorituskykyä reaaliaikaisesti myös etänä Victron Energyn VRM -portaalin kautta. Etävalvonnan mahdollistama 4G-yhteys on veloituksetta voimassa 5 vuotta rekisteröimisestä, jonka jälkeen voit vaihtaa SIM-kortin. Järjestelmään on liitetty kotimainen RuuviTag-anturi, joka kertoo mökkisi lämpötilan sekä ilmankosteuden.

Lisätiedot

Älykkäät ja luotettavat Off-grid-voimalat

Nordic Sun Off-grid -voimalan sydämenä sykkii Victron Energyn EasySolar, joka sisältää laadukkaan siniaaltoinvertterin sekä tehokkaan laturin ja MPPT-säätimen samoissa kuorissa. Tämä varmistaa, että voit käyttää sähkölaitteitasi kuin kotona. Off-grid-voimalassa käytetään laadukkaita Canadian Solar -paneeleita, jotka huolehtivat valtaosasta sähköntuotantoa.

Helppo käyttää ja asentaa

Unohda sähkölaitteiden käytön rajoitukset Off-grid-voimalan avulla: voit luottavaisin mielin käyttää jääkaappia tai mikroaaltouunia. Helpon esiasennuksen ansiosta kokoonpano on yksinkertaista: yhdistät vain paneelit ja akut ja olet valmis nauttimaan mökkeilystä täysin rinnoin.

Mihin voimalan kapasiteetti riittää?

Voimalapakettia valitessa kannattaa miettiä, kuinka monta päivää akuston pitää toimia ilman latausta. Vaikka AGM-akut kestävät hyvin syväpurkausta, vaikuttavat toistuvat syväpurkaukset akuston elinikään. Kapasiteetti on hyvä mitoittaa niin, että normaalissa käytössä akkuja ei pureta aina kokonaan.

Jos liität järjestelmään aggregaatin, toistuvia akkujen syväpurkauksia ei tarvitse murehtia. Invertteri sisältää integroidun releen, jolla voidaan ohjata aggregaatti käynnistymään automaattisesti, kun sähkönkulutus ylittää asetetun raja-arvon tai akuston varaustaso laskee liian alas.

AGM-akkujen kapasiteetti ilmoitetaan ampeeritunteina ja kilowattitunneiksi tämä saadaan kertomalla ampeeritunnit akuston jännitteellä.

Nordic Sun 800 Off-grid -voimalan kapasiteetti on 24V x 240Ah=5 760Wh = 5,76 kWh

Mihin voimalan teho riittää?

Invertterin tuottama maksimiteho pitää ottaa myös huomioon voimalan hankinnassa. Lisäämällä järjestelmään automaattisesti käynnistyvän aggregaatin huippukulutuksen aikana, sähkönsyöttöön voidaan käyttää sekä akkuja että aggregaattia. Silloin aggregaattia ei myöskään tarvitse mitoittaa maksimikuorman mukaan, vaan voidaan käyttää pienempää aggregaattia.

Kun aggregaattia käytetään vain tarvittaessa takaamaan katkeamaton sähkönsaanti lataamalla akkuja tarvittaessa ja tuottamaan lisää tehoa huippukuorman aikaan, aggregaattia ei tarvitse käyttää myöskään huonolla hyötysuhteella pienen kulutuksen aikaan ja huoltovälit ovat pidempiä aggregaatille. Näin sinun ei myöskään tarvitse kuunnella luonnon rauhassa jatkuvasti aggregaatin melua.

Nordic Sun 800 Off-grid -voimalan jatkuva lähtoteho on 1300 W

Laitteisto

Huoltovapaat AGM-akut

Voimalat sisältävät täysin suljettuja ja huoltovapaita Victron Energyn AGM-akkuja. Akuilla on pieni itsepurkaus ja ne ovat rakenteensa ansiosta turvallisia. AGM-teknologiaa käyttävät lyijyakut soveltuvatkin hyvin käytettäväksi Off-grid -voimalassa. Voit seurata järjestelmän suorituskykyä reaaliaikaisesti. Tiedät aina tarkan sähkönkulutuksesi sekä jäljellä olevan kapasiteetin sekä voit konfiguroida esimerkiksi hälytyksiä. Järjestelmä takaa huolettoman ja tehokkaan käytön.

Aggregaatilla turvaat sähkönsaannin myös sadepäivinä

Tarvittaessa voit liittää lisävarusteena Off-grid-voimalaan aggregaatin, joka käynnistyy automaattisesti, kun sähkönkulutus ylittää asetetun raja-arvon tai akuston varaustaso laskee liian alas. EasySolar-invertterikokonaisuus pystyy hyödyntämään aggregaatin tehon virransyöttöön huippukulutuksen aikana akuilta tulevan tehon lisäksi. Tämä turvaa, että sähköä riittää myös huippukulutuksen aikaan ja akkusi ovat aina käytettävissä myös talvella.

Helpot kytkennät

Victron EasySolar 24/1600/70 kaikki kytkennät ovat helposti saatavilla. Laite sisältää liittimet aurinkopaneeleille, akuille ja kolme AC-ulostuloa mökin sähköistykseen. Neljäs AC-ulostulo on käytössä, jos invertteriin on kytketty aggregaatti.

Pyydä tarjous

    Kohteeni on

    Tutustu myös