HT-S -kaksipuolinen aurinkopaneeli

HT-S:n 545 Wp on paras valinta, kun aurinkopaneelilta halutaan suuri teho, tuotantoa myös paneelin takapuolelta sekä ylivoimainen kaksoislasirakenne!

Lisätiedot

 • Kaksipuolinen teknologia
  Kaksipuolinen (bifacial) aurinkopaneeli tuottaa sähköä myös paneelin kääntöpuolelta. Ominaisuus on erityisen hyödyllinen maa-asennuksissa, sillä maa ja varsinkin lumi heijastavat valoa myös paneelin takapuolelle. Parhaimmillaan paneelin kääntöpuolelta saadaan jopa 25 prosenttia lisää aurinkosähköä.
 • Kaksoislasirakenne
  HT-S:n aurinkopaneeleissa on pitkäikäinen kaksoislasirakenne. Tämä tarkoittaa sitä, että aurinkokennot on laminoitu kahden lasilevyn väliin. Normaalisti aurinkopaneelin takapuolella käytetään eräänlaista muovikalvoa. Kaksoislasirakenteen kestävyys näkyy muun muassa pitkänä 30 vuoden tuotantotakuuna.
 • Suuri teho ja korkea hyötysuhde
  HT-S HT72-18X-PD-F -kaksipuolinen aurinkopaneeli tuottaa huiman 545 Wp:n tehon jo pelkästään paneelin etupuolelta. Suuri teho on saavutettu korkealaatuisilla yksikiteisestä piistä valmistetuilla kennoilla, joilla aurinkopaneeliin saadaan yli 20 prosentin hyötysuhde. Näin aurinkopaneeleille varattu pinta-ala saadaan hyödynnettyä mahdollisimman tehokkaasti.

Pyydä tarjous

  Kohteeni on

  Tutustu myös