Kokemuksia

Ilmalämpöpumpuilla viilennystä edustustiloihin

Salon Metalelektro Oy

Salolainen elektroniikkateollisuuden alihankintaan erikoistunut CNC-koneistamo Salon Metalelektro Oy on sitoutunut noudattamaan liiketoiminnassaan kestävää kehitystä. Energiaa säästävät ympäristöystävälliset valinnat ovat yrityksessä arkipäivää. Esimerkiksi tuhansia litroja öljyä kuluttanut lämmitysjärjestelmä on vaihdettu koko talossa puuhakelämmitykseksi.

1970-luvulla rakennetun kiinteistön lattian painumisen inspiroima remontti siirsi pari vuotta sitten toimistotilat yläkertaan. Tyhjilleen jääneeseen alakertaan päätettiin viime talvena remontoida ja sisustaa edustustilat: sisääntuloaula, kolme neuvotteluhuonetta, pieni keittiö ja vessa. Avuksi kutsuttiin paikallinen sisustussuunnittelija Janni Areva ja Energiatalo Järven ammattilaiset.

– Sekä toimistossa että edustustiloissa on oltava sopiva, miellyttävä lämpötila. Halusimme tilojen olevan viihtyisät ja mukavat käyttää muun muassa asiakastapaamisissa. Hyödynnämme ilmalämpöpumppuja lähinnä viilennykseen, Metalelektron toimitusjohtaja Toni Anttila kertoo.

Kaikki yrityksen ilmastointiratkaisut ovat Energiatalo Järven suunnittelemat ja toteuttamat.

– Meillä on pitkä kokemus yhteistyöstä. Minulla on aina ollut vahva luottamus siihen, että hommat hoituvat, Anttila kiittelee.

Salon Metalelektro Oy, Salo

Edellinen artikkeli
Öljystä ekologiseen ilmavesilämpöpumppuun
Seuraava artikkeli
Öljystä ekologiseen ilmavesilämpöpumppuun

Autamme valitsemaan kiinteistöllesi sopivimman lämmitysjärjestelmän

Tilaa veloituksetta asiantuntija arvioimaan, mikä lämmitysjärjestelmä sopisi parhaiten kotiisi tai kiinteistöösi ja miten remontti toteutettaisiin.