Zaptec latausasema

Zaptec yhdistää norjalaisen innovaation ja pohjoismaisen laadun tarjoten edistykselliset latausratkaisut niin yrityksille, taloyhtiöille kuin kotikäyttöönkin. Zaptec Pro ja Zaptec Go -latausasemat takaavat tehokkaan, turvallisen ja helppokäyttöisen latauskokemuksen, jossa älykäs kuormanhallinta ja viiden vuoden takuu loistavat. Kysy lisää lähimmältä jälleenmyyjältäsi ja astu Zaptecin maailmaan – lataa tulevaisuutesi tänään!


Lisätiedot

Zaptec Pro – Älykäs ja luotettava latausjärjestelmä yrityksille ja taloyhtiöille

Zaptec Pro tarjoaa ensiluokkaista suorituskykyä ja luotettavuutta pohjoismaisissa olosuhteissa. Sen ainutlaatuinen vaiheentasaus ja älykäs kuormanhallinta takaavat, että jokainen latausasema hyödyntää tehokkaasti saatavilla olevan kapasiteetin. Lisäksi Zaptec Pro:n helppo laajennettavuus ja viiden vuoden takuu kertovat laitteen laadusta ja kestävyydestä, tehden siitä erinomaisen valinnan niin pienille kuin suurillekin käyttäjille.

Zaptec Go – Kompakti ja monipuolinen kotilatausasema

Zaptec Go taas on täydellinen valinta kotilataukseen. Se on yhteensopiva kaikkien sähköautojen kanssa ja sen kevyt, kompakti muotoilu sopii mihin tahansa ympäristöön. Zaptec Go:n älykäs lataustehon säätö ja helppo asennus tekevät siitä erinomaisen valinnan kotitalouksiin. Tämä latausasema mahdollistaa myös pörssisähkön hyödyntämisen ja lataushistorian seuraamisen, tuoden lisäarvoa jokapäiväiseen käyttöön.

Teknologiaa joka vie sinut ja ympäristösi eteenpäin

Molemmissa Zaptec-malleissa on integroituja älykkäitä ominaisuuksia, jotka tekevät latauksesta sekä tehokasta että turvallista. Zaptec Pro:n ja Go:n innovatiiviset ratkaisut, kuten ilmainen 4G-yhteys ja etäpäivitykset, takaavat, että latauslaitteesi on aina ajan tasalla ja käyttösi mahdollisimman kustannustehokasta.

Zaptec Portal – Älykkään latausverkoston sydän

Zaptec erottuu kilpailijoistaan ainutlaatuisella pilvipalvelullaan, joka ohjaa latauslaitteita älykkäästi, oli kyseessä sitten yksittäinen laite tai sadan laitteen latausverkosto. Zaptec Portal toimii latausjärjestelmän keskuksena, tarjoten jatkuvan seurannan ja optimoinnin jokaiselle latausasemalle 24/7. Tämä takaa tehokkaan ja tasapainoisen kuormituksen, varmistaen aina parhaan mahdollisen latauskokemuksen.

Zaptec Sense – Älykäs kuormanhallinta energiatehokkaaseen lataukseen

Zaptec Sense tuo mukanaan älykkään dynaamisen kuormanhallinnan, joka optimoi lataustehon kiinteistön kokonaiskulutuksen mukaan, suojellen samalla pääsulakkeita tehokkaasti. Tämä innovatiivinen ratkaisu mahdollistaa kiinteistön energiankulutuksen tarkan mittaamisen liittämällä Zaptec Sensen suoraan sähkökeskuksen HAN-porttiin tai käyttämällä yhdessä virtamuuntajia ja energiamittaria.

Pyydä tarjous

    Kohteeni on

    Tutustu myös