Mobair 2030S – tuloilmalaite

Korvausilma, Ilmanvaihtoventtiili ja Korvausilmaventtiili: Mobair 2030S korvausilmaventtiili. Korvausilma vedottomasti asuntoihin – Tehontarve vain 1.2 W!

Tuloilmapuhaltimella varustettu Mobair 2030 ilmanvaihtoventtiili soveltuu vanhoihin rakennuksiin, joissa on painovoimainen tai koneellinen ilmanpoisto. Laitteen avulla ulkoa saatava korvausilma suodatetaan laitteessa olevan suodattimen läpi ennen kuin korvausilma päästetään huoneistoon. Korvausilmaventtiili sopii erityisesti asuintiloihin omakoti-, rivi- ja kerrostaloissa.

Lisätiedot

Mobair 2030S on täysin uudentyyppinen korvausilmaventtiili. Tämä ilmanvaihtoventtiili sisältää innovatiivisen toimintamallin: ulkoa tuleva kylmä ilma lämpenee katonrajassa olevan lämpimän ilman avulla. 1,2 W tehoinen puhallin aikaansaa huoneilman ja ulkoa tulevan ilman sekoittumisen, joten energiankulutus on erittäin alhainen. Korvausilmaventtiili sisältää myös patentoitu säleikön, jonka muotoilu takaa ettei ulkoa saatava korvausilma aiheuta vedontunnetta huoneistoon. Ilmanvaihtoventtiili on valmistettu suomessa.

Laite on myös energiatehokas, sillä lämmitintä voidaan pitää päällä vain tarpeen vaatiessa. Tällöin huoneen varsinaiset lämmittimet eivät kuormitu niin paljon.

Helppo asentaa ja huoltaa
Mobair 2030 ilmanvaihtoventtiili on myös helppo asentaa ja huoltaa. Korvausilmaventtiili toimitetaan pakkauksessa joka sisältää asennuskehyksen, kiinnitysruuvit, vaihdettavan hienosuodattimen, ulkoilmasäleikön sekä ulkoilmaputken.

Tekniset tiedot:

  • Kokonaisilmavirta 15–28dm3/s, josta ulkoilmaa 6–14 dm3/s
  • Äänitaso max. 25 dBa
  • F5 pussisuodatin ulkoilmaputkessa
  • Sähköliitäntä 1,2 W, 12 V DC, toimitukseen kuuluu pistotulppamuuntaja jossa nopeudensäätö, 5 m verkkojohto.

 

Pyydä tarjous

    Kohteeni on

    Tutustu myös