Mitsubishi Electric MSZ-LN ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumppujen uusi aikakausi on alkanut. Uusi muotoilu, uusi ympäristöystävällisempi kylmäaine ja silmiä hivelevät väriviimeistelyt sekä paras saavutettavissa oleva energialuokka. Tämä ilmalämpöpumppu on täynnä uusia ominaisuuksia.

Markkinajohtajan Mitsubishi Electricin vuosia kestäneen tuotekehityksen tuloksena on uusi tyylikäs ilmalämpöpumppu, joka sopii parhaiten juuri Sinun kotiisi. Tyylikkään ulkonäön lisäksi tämä ilmalämpöpumppu on tehty kestämään pitkään ja tuottamaan huolettomasti tarpeidesi mukaan lämpöä ja viilennystä.

Sisäyksikkö on saatavana rubiininpunaisena, onyxinmustana, lumenvalkoisena ja helmenvalkoisena.

Lisätiedot

LN-sarja tuo mukanaan täydellisen mukavuuden
Täysin uudenlaisella siivekerakenteella ohjataan sekä vaaka- että pystysuoraa ilmavirtausta. Kaksoissiivekkeiden ja tuplailmaohjaimien avulla puhallusilma jakautuu huonetilaan pienemmällä ilmavirtausnopeudella, jolloin lämmitys- ja jäähdytysilma leviää kotiisi vedottomammin ja tehokkaammin.

Älykäs energiansäästäjä
Vaakasuuntaisten siivekkeiden avulla LN-malli ohjaa ilmavirtauksen yksilöllisesti vasemmalle ja oikealle puolelle samanaikaisesti. Infrapunatunnistin mittaa huoneen lämpötilat eri etäisyyksiltä kolmiulotteisesti. Näin laite tunnistaa onko huoneessa ihmisiä ja säätää ilmavirtauksia valintasi mukaan joko kohti tai poispäin ihmisistä.

Ilmalämpöpumppu myös havaitsee kun huoneessa ei ole ketään ja säätyy automaattisesti energiansäästötilaan.

Ympäristöystävällisyys
LN-mallilla on myös täysin uusi kompressori ja paras energiatehokuusluokitus, joten ilmalämpöpumppu tuottaa tehokasta lämmitystä jopa vuoden kylmimpinä päivinä. Lisäksi LN-ilmalämpöpumpuissa on entistä ympäristöystävällisempi kylmäaine R32, jonka GWP (Global warming potential) on yli kolme kertaa aiempia pienempi. Samalla kylmäaineen määrää ilmalämpöpumpussa on laskettu 10-15% verrattuna aikaisempiin malleihin.

Puhdasta sisäilmaa
Mitsubishi Electricin oma kaksoissuojapinnoite estää pölyn ja rasvan kerääntymistä sisäyksikköön. Puhtaampina pysyvät laitteen osat säilyttävät laitteen energiatehokkuuden koko sen käyttöiän ajan.

Plasma Quad Plus -ilmanpuhdistustoiminto kytketään päälle kätevästi kaukosäätimestä. Plasmapuhdistin tehoaa kuuteen leijuvaan ainesosatyyppiin, kuten esimerkiksi viruksiin, bakteereihin, homeitiöihin ja allergeeneihin.

Hallitse ilmalämpöpumppua mistä ja milloin tahansa
Sisäänrakennettu WiFi yhdessä MelCloud sovelluksen kanssa tarjoaa internetin kautta reaaliaikaisen seurannan sekä etähallinnan. Etähallinta on kätevä esimerkiksi kesäasuntojen lämpötilan hallintaan. MelCloud sovelluksen voi ladata ilmaiseksi AppStoresta tai Google Playsta.

Perusasennuksemme sisältää:

  • Enintään viiden metrin putkivedon
  • Seinäläpiviennin suoraan sisäyksikön kohdalta ulos
  • Ulkoyksikön sijoituksen 40cm:n korkeuteen seinäkiinnitystelineen päälle
  • Ulkopuolisten putkien koteloinnin valkoisella, ruskealla tai mustalla muovikourulla
  • Kondenssiveden ohjauksen kaatona ulos kylmäaineputkien reittiä pitkin
  • Sähköistys maadoitetusta rasiasta (etäisyys max. 5 m

Pyydä tarjous

    Kohteeni on

    Tutustu myös