Mitsubishi Electric lattimallin ilmalämpöpumppu MFZ-KW

Energiatehokas ja tyylikäs lattimallin ilmalämpöpumppu MFZ-KW sopii hyvin vaativiin tiloihin, kuten huoneistoihin, joissa on suuret ikkunapinnat ja vain vähän vapaata seinätilaa.

Uusi ympäristöystävällinen R32-kylmäaine ja Hyper Heating -ulkoyksikkö takaavat tehokkaan toiminnan vielä kovillakin pakkasilla.

Lisätiedot

Lattiamallin ilmalämpöpumppu on helppo puhdistaa

Mitsubishi Electric KW -lattiamallin ilmalämpöpumppu asennetaan seinälle alas, lähelle lattiapintaa, kuten perinteiset lämmityspatterit. Ne sopivat tiloihin, joihin seinä- tai kattomallin ilmalämpöpumppujen asentaminen on vaikeaa.

KW-mallin ilmalämpöpumppu on helppo ja turvallinen puhdistaa, koska tuolille tai tikkaille ei tarvitse nousta puhdistusta varten.

Hyper Heating -ilmalämpöpumppu ei pakkasta pelkää

Mitsubishi Electric KW-mallin ilmalämpöpumppu on varustettu Hyper Heating tekniikalla. Lämmitystoiminnon ilmoitettu nimellisteho saavutetaan vielä -15 asteen pakkasillakin sataprosenttisesti. Antaa siis pakkasen kiristyä, Mitsubishi Electric KW on valmis!

Tyylikäs ja kompakti sisäyksikkö sopii skandinaaviseen sisustukseen

Tyylikäs KW-mallin lämpöpumppu on huomaamaton. Lattiamallin sisäyksikkö sopii hyvin muun muassa tiloihin, joissa on suuret ikkunapinnat ja vähän vapaata seinätilaa. Laite on myös todella hiljainen.

Mitsubishi Electric MFZ-KW35 -sisäyksikkö painaa 15 kg. Sen mitat k x l x s ovat 600 x 750 x 215 mm.

Pyydä tarjous

    Kohteeni on

    Tutustu myös