Kokemuksia

Ilmanjäähdytin viilentää tehokkaasti kerrostaloasunnon

Ilmanjäähdytin, Turku

Turussa sijaitseva, neljän huoneen kerrostaloasunto lämpeni kesäisin kohtuuttoman kuumaksi. Sisälämpötila saattoi kohota jopa +28 asteeseen. Isot ikkunat eivät ainakaan helpottaneet asukkaiden tuskaa.

Asuntoon asennettiin vain jäähdytykseen tarkoitettu Mitsubishi Electric MSZ-HR -ilmanjäähdytin. Se on kompaktin kokoinen ja perinteistä talvivarusteltua ilmalämpöpumppua edullisempi.

Asukkaat tyytyväisiä lopputulokseen

Asennusliikkeen valinta oli helppo: Laitteet asensi Energiatalo Järvi, joka on yleisesti tunnettu tuotteiden ja asennustyön korkeasta laadusta.

Asukkaat ovat tyytyväisiä lopputulokseen. Laitteeseen lisäksi asennettu wi-fi tuo mukavuutta asumiseen: jäähdytyksen voi käynnistää, kun lähdetään mökiltä kotiin, ja asunto on viileä kotiin tultaessa. Laite on myös todella hiljainen ja käytännössä huomaamaton. Parvekesuojakotelon ansiosta ulkoyksikkö naamioituu hienosti parvekkeelle.

“Nyt laite viilentää tehokkaasti jopa näinkin suuren asunnon, jossa lämpökuormaa riittää.” Asukas

Projekti pähkinänkuoressa
  • Paikkakunta: Turku
  • Asennuskohde: Kerrostalo
  • Kerroksia: 1
  • Asukkaita: 2
  • Huoneita: 4
  • Asennettu laite: HR35 + Melcloud + parvekesuojakotelo
Edellinen artikkeli
Säästöä omakotitalon lämmityskuluihin ilma-vesilämpöpumpulla
Seuraava artikkeli
Ilmalämpöpumppu yrityksen toimitiloihin – Salon Metalelektron

Autamme valitsemaan kiinteistöllesi sopivimman lämmitysjärjestelmän

Tilaa veloituksetta asiantuntija arvioimaan, mikä lämmitysjärjestelmä sopisi parhaiten kotiisi tai kiinteistöösi ja miten remontti toteutettaisiin.