Mitsubishi Electric MXZ-Multi-Split ilmalämpöpumppu

Mitsubishi Electric MXZ-Multi-Split ilmalämpöpumpuissa voidaan kytkeä yhteen ulkoyksikköön kahdesta viiteen sisäyksikköä. Multisplit ilmalämpöpumppuja käytetään kohteissa, joissa ei voida asentaa useampia ulkoyksiköitä esim. toimistotilat, useampi kerroksiset rakennukset.

Lisätiedot

Yksi ulkoyksikkö – monta sisäyksikköä – yhdistele vapaasti!

Multisplit-malleja löytyy neljässä eri kokoluokassa. Ulkoyksikön mallista riippuen, sisäyksiköitä voidaan valita kahdesta viiteen. Sisäyksiköt voivat olla seinämalleja tai kattokasetteja. Laitteistot soveltuvat tilojen viilentämiseen tai lämmittämiseen.

Laitteisto, jossa on yksi ulkoyksikkö soveltuu vaativaankin ympäristöön ja on huomaamattomampi kuin järjestelmät, joissa on useampi ulkoyksikkö.

Hyperheating kaksois-split

Mitsubishi Electric Hyperheating kaksois-split on uutuus, jonka teho ei hyydy kovillakaan pakkasilla. Uuden supertehokkaan MXZ-2E53VAHZ ulkoyksikön teho on 6,4 kW -15 C ulkolämpötilassa.

Uusi ulkoyksikkö on näissä pakkaslukemissa lähes kaksi kertaa aiempia malleja tehokkaampi. Taattu toiminta lämpötila on -25 C. Ulkoyksikkö on erittäin hiljainen, vain 45-55 dB(A).

Pyydä tarjous

    Kohteeni on

    Tutustu myös