Nibeturva ja takuu

Takuu

Nykyaikaiset NIBE lämpöpumput ovat kestäviä laitteita. Niiden tekniikka ja toiminta tunnetaan vuosikymmenten ajalta ja tuotekehityksen myötä olemme tehneet niistä entistäkin vahvempia. Tästä syystä annamme laitteillemme kattavan tehdastakuun. Tutustu takuuaikoihin ja takuuehtoihin >

Nibeturva - Ilmainen lisäturva

Me NIBEllä luotamme lämpöpumppuihimme ja haluamme, että uuden lämpöpumpun ostaja voi lämmittää kotiaan huoletta vuodesta toiseen. Siksi NIBEn Suomessa myydyille ja asennetuille lämpöpumpuille saa NIBETURVA lisävakuutuksen tehdastakuun lisäksi. Se on voimassa aina laitteen kuudenteen käyttövuoteen saakka. Sinun tarvitsee vain rekisteröidä lämpöpumppusi NIBETURVAan.

NIBETURVA on asiakkaalle täysin ilmainen, olemme maksaneet sen puolestasi. Vielä kuudennenkin käyttövuoden jälkeen voit pidentää pienellä lisämaksulla lisäturvaa aina 10 vuoteen saakka.

Lisäturvaa vakuutusturvan päälle

NIBE antaa uusille lämpöpumpuille kolmen vuoden takuun. NIBETURVAn lisäsuojan saat rekisteröimällä laitteen. Lisäksi tarvitaan koti- tai kiinteistövakuutus, joka korvaa LVI-laitteen äkillisen ja ennalta-arvaamattoman rikkoutumisen. Vauriotapauksissa NIBETURVA korvaa rekisteröidyn lämpöpumpun omavastuuosuuden 600 euroon saakka sekä ikävähennyksen, kun koti- tai kiinteistövakuutusyhtiö on tehnyt myönteisen korvauspäätöksen vahinkotapauksesta.